Anfo 3 Όξινο Αμφοτερικό Δερμοκαθαριστικό με Χαμομήλι 200ml

14.81 

Διαθέσιμο

Όξινο δερμοκαθαριστικό για καθημερινή χρήση.

2 σε απόθεμα

Anfo 3 Όξινο Αμφοτερικό Δερμοκαθαριστικό με Χαμομήλι

Συσκευασία: 200ml

Περιγραφή

Όξινο δερμοκαθαριστικό για καθημερινή χρήση βασισμένο σε αμφοτερικά επιφανειοδραστιακά με χαμομήλι (a-Bisabolol), πρωτεΐνες σίτου και γαλακτικό οξύ. Το ANFO 3 βασίζεται στα αμφοτερικά επιφανειοδραστικά, έχοντας την μοναδική ιδιότητα να καθαρίζει με έναν μηχανικό τρόπο το δέρμα κατεβάζοντας την επιφανειακή τάση του νερού στις 24,8 δείνες με αποτέλεσμα την βαθύτερη δυνατή διεισδυτικότητά του μέσα στο δέρμα.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Δερματολογία: κατάλληλο για δερματίτιδες, δερματοπάθειες, βαλανοποστίτιδες και για την κακοσμία σώματος από τον ιδρώτα. (πόδια, μασχάλες).

Γυναικολογία: κατάλληλο για την καθημερινή υγιεινή των ευαίσθητων περιοχών στην αναπαραγωγική ηλικία και ως συνεργό σκεύασμα στην θεραπεία για μύκητες ή τριχομονάδες αποκαθιστώντας το φυσικό PH.

Παιδιατρική: κατάλληλο για την αντιμετώπιση των συγκαμάτων (παράτριμμα) και σε πρόληψη και σε καταστολή. Σε πρόληψη με κάθε αλλαγή πάνας και σε καταστολή σε συνδυασμό με την θεραπεία.

Οδηγίες Χρήσης

Χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα Anfo 3 Liquid στην παλάμη ή σε βρεγμένο σφουγγάρι, ώστε να γίνει πλούσιος αφρός.

Μετά τη χρήση, ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Για το μωρό, χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα στο μπανάκι του.

Συστατικά

Αμφοτερικά Επιφανειοδραστικά Χαμομήλι (a-Bisabolol –Ενεργό συστατικό του αιθέριου ελαίου του χαμομηλιού Α’ ποιότητας, με δράση αντιμικροβιακή και απαλυντική ) , πρωτεΐνες σίτου και γαλακτικό οξύ.

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 0.250 kg
Ηλικία