Parodontax Active Gum Repair Fresh Mint Οδοντόκρεμα 75ml

4.68 

Διαθέσιμο

Ένα μείγμα από επιλεγμένα συστατικά προσφέρει μια εμπειρία φρεσκάδας που διαρκεί.

7 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 5054563178077 Κατηγορίες: , ,

Parodontax Active Gum Repair Fresh Mint Οδοντόκρεμα

Συσκευασία: 75ml

Περιγραφή

Τα υγιή ούλα σχηματίζουν μια σφιχτή σφράγιση γύρω από τα δόντια. Όταν η βακτηριακή πλάκα συσσωρεύεται κατά μήκος της γραμμής των ούλων, η σύνδεση ανάμεσα στα ούλα και τα δόντια μπορεί να εξασθενήσει προκαλώντας αιμορραγία, πρήξιμο και φλεγμονή στα ούλα.

Η Parodontax Active Gum Repair βοηθά στην αποκατάσταση των πρησμένων και ερυθρών αιμορραγικών ούλων μέσα σε 1 εβδομάδα.*

  • Στοχεύει αποτελεσματικά την αιτία αιμορραγίας των ούλων, απομακρύνοντας τη βακτηριακή πλάκα.
  • Απομακρύνει ενεργά τη βακτηριακή πλάκα, υποστηρίζοντας τη διαδικασία αποκατάστασης των ούλων και ενισχύοντας τη σύνδεση μεταξύ δοντιών και ούλων.
  • Βοηθά στην αποκατάσταση των πρησμένων και κόκκινων ούλων που αιμορραγούν.

*Σε σύγκριση με μία απλή οδοντόκρεμα

Οδηγίες Χρήσης

Βουρτσίζετε δύο φορές την ημέρα και όχι περισσότερες από τρεις φορές ελαχιστοποιώντας την κατάποση και ξεπλένετε. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση ερεθισμού διακόψτε τη χρήση. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 12 ετών, xωρίς την συμβουλή γιατρού ή οδοντιάτρου. Συμβουλευτείτε έναν οδοντίατρο εάν τα συμπτώματα επιμένουν ή σε παιδιά με αιμορραγία των ούλων. Αναφέρετε οποιοδήποτε περιστατικό ή ανεπιθύμητη ενέργεια στον κατασκευαστή, στον αρμόδιο οργανισμό, γιατρό ή οδοντίατρο.

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 0.100 kg
Ηλικία