Messinian Spa Sugar Body Scrub Γιαούρτι Φράουλα 250ml

8.99 

Διαθέσιμο

Αναζωογονητικό και κρεμώδες άρωμα φράουλας

2 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 5202409209632 Κατηγορίες: , ,

Messinian Spa Sugar Body Scrub Γιαούρτι Φράουλα

Συσκευασία: 250ml

Περιγραφή

Το Messinian Spa Sugar Body Scrub Γιαούρτι Φράουλα 250ml διαθέτει μια απαλή φόρμουλα με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι εμπλουτισμένο με φυσικούς κόκκους κρυστάλλων ζάχαρης, βιολογικό ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμάτας, λάδι βερίκοκου και βούτυρο καριτέ. Η πλούσια υφή του θρέφει, ενυδατώνει, καθαρίζει και απολεπίζει σε βάθος, αφαιρώντας τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, αφήνοντας το δέρμα σας απαλό, μεταξένιο και πιο λείο. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για πολύ ξηρές επιδερμίδες. Το αναζωογονητικό, κρεμώδες άρωμα φράουλας θα σας κάνει να το λατρέψετε και μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε με ένα γιαούρτι σώματος ή λοσιόν Messinian Spa, κατά προτίμηση όταν το δέρμα σας είναι ακόμα υγρό. Αυτό θα κλειδώσει την υγρασία για μέγιστα αποτελέσματα ενυδάτωσης.

Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε το scrub με απαλές, κυκλικές κινήσεις σε υγρή επιδερμίδα. Κάνετε scrub για περίπου 30 δευτερόλεπτα σε κάθε περιοχή. Ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό. Προτείνεται η χρήση του 1 με 3 φορές την εβδομάδα, ανάλογα τον τύπο της επιδερμίδας σας.

Συστατικά

Sucrose, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Decyl Glucoside, Aqua, Parfum, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil.

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 0.300 kg
Εταιρία

Ηλικία

,