Crescina Transdermic HFSC Complete Woman 20×3,5ml & ΔΩΡΟ Crescina Transdermic Σαμπουάν 200ml & Συσκευή Μασάζ του Τριχωτού

103.25 

Διαθέσιμο

Ενεργοποιεί τη φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών σε περιοχές που αραιώνουν και δρα κατά της τριχόπτωσης με 100% αποτελεσματικότητα.

Crescina Transdermic HFSC Complete Woman 20×3,5ml & ΔΩΡΟ Crescina Transdermic Σαμπουάν & Συσκευή Μασάζ του Τριχωτού

Συσκευασία: 20×3,5ml + 200ml + 1τμχ

Περιγραφή

Η Crescina συμπληρώνει 25 χρόνια παρουσίας και το γιορτάζει μαζί σας με ένα επετειακό πακέτο limited edition της αγωγής Crescina Transdermic HFSC Complete το οποίο περιλαμβάνει την αγωγή Crescina Transdermic Complete HFSC Woman και μαζί δώρο το σαμπουάν Crescina HFSC Transdermic Woman και μία Συσκευή Μασάζ του Τριχωτού.

Καλλυντική θεραπεία για τοπική χρήση. Περιέχει τα σύμπλοκα Re-Growth, HFSC και Booster Complexes με Διαδερμική Τεχνολογία που επιτρέπει στα συστατικά να διεισδύσουν μέσω του ανοίγματος του ωοθυλακίου και σε ολόκληρο το τριχωτό της κεφαλής. Για αραιά μαλλιά. Βοηθά στην προώθηση της φυσιολογικής ανάπτυξης των μαλλιών. Το Crescina Transdermic Re-Growth HFSC είναι ένα τοπικό δερμοκαλλυντικό παρασκεύασμα που βοηθά στην προώθηση της φυσιολογικής τριχοφυΐας. Το σκεύασμα περιέχει: το Σύμπλεγμα Re-Growth (Κυστεΐνη, Λυσίνη, Γλυκοπρωτεΐνη), το Σύμπλεγμα HFSC (Stem-Engine), το νέο σύμπλεγμα ενίσχυσης της αναγέννησης (Μεθειονίνη, Γλυκίνη, Τριπεπτίδιο Χαλκού-1), 3 ενισχυτές (Πεντυλενογλυκόλη, Δεκυλενογλυκόλη, Καπρυλυλική γλυκόλη). Το Crescina Transdermic Re-Growth HFSC συνιστάται σε περιπτώσεις αραιωμένου τριχωτού της κεφαλής, όπου η αραίωση οφείλεται σε φυσιολογικά και μη παθολογικά αίτια. Δεν δρα σε εντελώς ατροφημένα ωοθυλάκια.

Οδηγίες Χρήσης

Βήμα 1ο : Εφαρμόζεται το Crescina HFSC Transdermic Shampoo

Βρέχετε με άφθονο νερό όλα τα μαλλιά.

Απλώστε ποσότητα όσο ένα καρύδι όσο πιο ομοιόμορφα γίνεται σε όλο το τριχωτό.

Κάντε απαλό αλλά εντατικό μασάζ στο τριχωτό με τη συσκευή μασάζ με ελαφρά κυκλικές κινήσεις για 3 λεπτά. Ξεκινήστε από την μπροστινή πλευρά και συνεχίστε στα πλαϊνά (επιμείνετε ειδικά στα σημεία κοντά στο λαιμό) μέχρι να δημιουργηθεί ένας απαλός αφρός. Στη συνέχεια ξεπλένετε με άφθονο νερό μέχρι να μην υπάρχει πλέον αφρός. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος λόγος μπορείτε να επαναλάβετε άμεσα.

Χρησιμοποιήστε τη συσκευή μασάζ και μόνη της καθώς συμβάλλει στην υγεία του τριχωτού σε στεγνά μαλλιά κάνοντας ελαφρύ μασάζ, ξεκινώντας από μπροστά προς τον αυχένα κι εφαρμόζοντας όση πίεση προτιμάτε.

Βήμα 2ο : Εφαρμόζετε την αγωγή Crescina Transdermic ΗFSC

Η Πλήρης Αγωγή Crescina Transdermic ΗFSC συνδυάζει τα φιαλίδια που περιέχουν τη σύνθεση Crescina Transdermic Ανάπτυξη HFSC (κεχριμπαρόχρωμα φιαλίδια) και τα φιαλίδια που περιέχουν τη σύνθεση Crescina Transdermic Κατά της Τριχόπτωσης (διάφανα φιαλίδια). Κάθε φιαλίδιο περιέχει 3,5 ml σκευάσματος και είναι κατάλληλο για χρήση κάθε δεύτερη ημέρα κατά τις 5 πρώτες ημέρες της εβδομάδας, ακολουθούμενο από διάλειμμα δύο ημερών, όπως φαίνεται στο σχήμα εφαρμογής που περιέχεται στη συσκευασία. Η αγωγή μπορεί να επαναληφθεί περισσότερες φορές σε ένα έτος. Συνιστάται αγωγή τουλάχιστον 2 μηνών. 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Το σκεύασμα περιέχει μία ήπια αγγειοδιασταλτική ουσία, η οποία μπορεί να προκαλέσει μια ήπια και σύντομη δερματική αντίδραση με θερμότητα και ερυθρότητα στην επιδερμίδα του τριχωτού. Πλύνετε τα χέρια σας μετά την εφαρμογή. Η αγωγή Crescina Transdermic Ανάπτυξη HFSC είναι καλλυντική αγωγή για εξωτερική χρήση και ενδείκνυται για περιπτώσεις αραίωσης των μαλλιών από φυσιολογικά, μη παθολογικά αίτια. Δεν επενεργεί στα πλήρως ανενεργά τριχοθυλάκια.

Tips

  • Εάν θέλουμε να επαναλάβουμε την αγωγή κάνουμε ένα διάλειμμα 2 μηνών
  • Στα πλάγια σημεία του τριχωτού δεν εφαρμόζουμε την αγωγή Crescina Transdermic απευθείας από το φιαλίδιο, αλλά χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα και απλώνοντας το σκεύασμα στην επιδερμίδα του τριχωτού από τη κορυφή και προς τα κάτω.
  • Το κεφάλι να παραμένει σε όρθια στάση γέρνοντας ελαφρά προς τα πίσω κατά την εφαρμογή
  • Ειδικά το καλοκαίρι η εφαρμογή προτείνεται να γίνεται μόνο το βράδυ.
  • Το σαμπουάν είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 0.500 kg
Ηλικία

Εταιρία

Dosage

,