Genecom Terra Flam Plus Συμπλήρωμα Διατροφής για την Αντιμετώπιση Φλεγμονών και Οιδήματος 15 ταμπλέτες

10.46 

Διαθέσιμο

Συμπλήρωμα διατροφής με Boswellia (Boswellia), Bromelain (Bromelain retard) και Wild Rose (Rosa Canina L. Fructus) για τη θεραπεία της φλεγμονής και του οιδήματος!

1 σε απόθεμα

Genecom Terra Flam Plus Συμπλήρωμα Διατροφής για την Αντιμετώπιση Φλεγμονών και Οιδήματος 

Συσκευασία: 15 ταμπλέτες

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα Boswellia, βρωμελίνη βραδείας αποδέσμευσης (Bromelain retard) & άγριο τριαντάφυλλο (Rosa Canina).

Βρομελίνη: ένα πρωτεολυτικό ένζυμο που προέρχεται από το στέλεχος του φρέσκου ανανά. Έχει αντιφλεγμονώδη, αναλγητική (ανακούφιση από τον πόνο) και αντιοιδηματώδη (αντι-διογκωμένη) δράση. TERRA FLAM συν 15

  • Μειώνει τη σύνθεση TXA2 (θρομβοξάνη) & PGE2
  • Προωθεί τη σύνθεση της PGE1
  • Αναστέλλει τη δράση της βραδυκινίνης Terra Flam Plus που περιέχει εκχύλισμα από ρητίνη δέντρου Boswellia Serrata. Τα κύρια ενεργά συστατικά του Boswellia είναι τα Boswellic acids, τα οποία έχουν αντιφλεγμονώδη δράση, ειδικά στις αρθρώσεις. Περιέχει επίσης το άγριο τριαντάφυλλο, το οποίο περιέχει γαλακτολιπίδια που αναστέλλουν την παραγωγή φλεγμονωδών μεσολαβητών.

Το Terra Flam Plus έχει εξαιρετικό προφίλ ασφάλειας:

  • Δεν επηρεάζει τα ηπατικά κύτταρα
  • Δεν επηρεάζει την αρτηριακή πίεση
  • Δεν επηρεάζει τα νεφρά
Οδηγίες Χρήσης

Λαμβάνετε 1 ή 2 ταμπλέτες την ημέρα με ένα ποτήρι νερό.

Προφυλάξεις: Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά. Δεν πρέπει να γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για την πρόληψη, τη θεραπεία ή τη θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, παίρνετε φάρμακα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Συστατικά

Άλλα συστατικά: Microcrystalline cellulose, Silicon Dioxide, Magnesium Stearate.

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 0.100 kg
Ηλικία

Εταιρία