Klorane Bebe Κρέμα Πάνας με Βιολογική Καλέντουλα 100ml

8.75 

Διαθέσιμο

Καταπραΰνει – Προστατεύει – Μειώνει την ερυθρότητα από την πάνα

3 σε απόθεμα

Klorane Bebe Κρέμα Πάνας με Βιολογική Καλέντουλα

Συσκευασία: 100ml

Περιγραφή

Η βιολογική κρέμα πάνας Klorane είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προστατεύει το εύθραυστο δέρμα του μωρού μεταξύ κάθε αλλαγής πάνας.

Πλεονέκτημα

Η κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητά της και τα φυσικά δραστικά συστατικά της, τα οποία συμβάλλουν στην καταπράυνση και την επανόρθωση, συμβάλλουν στην προστασία και την ενδυνάμωση του εύθραυστου δέρματος στη μηρογεννητική περιοχή του μωρού.

Οφέλη

  • ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΡΕΨΗ: η παχύρρευστη, κρεμώδης υφή της κρέμας αλλαγής πάνας παρέχει φροντίδα και άνεση στη μηρογεννητική περιοχή του μωρού., ανακουφίζοντας από τις πρώτες εφαρμογές.
  • ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ: εμπλουτισμένη με έλαιο Jojoba, η κρέμα αλλαγής πάνας αυξάνει την ικανότητα επανόρθωσης του δερματικού φραγμού του νεογέννητου.
  • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: η κρέμα περιέχει φυτική γλυκερίνη, που συμβάλλει στην επανόρθωση του υδρολιπιδικού φιλμ του δέρματος και δρα ως φραγμός ενάντια σε επιθέσεις.
Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα κρέμας μετά από κάθε αλλαγή πάνας σε καθαρό, στεγνό δέρμα

Συχνότητα χρήσης

Όσο συχνά χρειάζεται

Συστατικά

WATER (AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. HYDROGENATED VEGETABLE OIL. RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL (RICINUS COMMUNIS SEED OIL)*. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL). POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE. SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL (SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL)*. MAGNESIUM SULFATE. POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE. CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT*. BENZOIC ACID. GLYCERYL CAPRYLATE. TOCOPHEROL. ZINC SULFATE

99% συστατικά φυσικής προέλευσης

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 0.200 kg
Ηλικία

Εταιρία