Isdin Fotoultra Redness SPF 50 50ml

23.99 

Διαθέσιμο

Αντηλιακό προσώπου για το ευαίσθητο δέρμα που διορθώνει και συμβάλλει στην πρόληψη της ερυθρότητας του δέρματος

5 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 8429420245297 Κατηγορίες: , ,

Isdin Fotoultra Redness SPF 50

Συσκευασία: 50ml

Περιγραφή

Δεν προκαλεί ερεθισμό στα μάτια, mineral oil free, χωρίς άρωμα, μη φαγεσωρογόνο, δερματολογικά ελεγμένο, υποαλλεργικό: με σύνθεση που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργίας.

Ενδείξεις

Αντηλιακό προσώπου υψηλής προστασίας UV, για καθημερινή χρήση, που συμβάλλει στην πρόληψη και τη διόρθωση των σημαδιών που σχετίζονται με το ευαίσθητο δέρμα που είναι επιρρεπές σε ερυθρότητα και κνησμό.

Προφυλάξεις

Κρατήστε τα μωρά και τα παιδιά μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και τους βλεννογόνους. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.   Αποφύγετε την επαφή με υφάσματα.

Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε το προϊόν γενναιόδωρα δύο φορές την ημέρα. Εφαρμόστε ξανά κάθε 2 ώρες ενώ είστε εκτεθειμένοι στον ήλιο.

Προφυλάξεις
Κρατήστε τα μωρά και τα παιδιά μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και τους βλεννογόνους. Κράτησέ το μακριά απο παιδιά. Αποφύγετε την επαφή με υφάσματα.

Συστατικά

Aqua (Water), Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Coco-Caprylate/Caprate, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Niacinamide, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol [nano], C15-19 Alkane, Potassium Azeloyl Diglycinate, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-6 Stearate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, 4-T-Butylcyclohexanol, Polysorbate 60, Decyl Glucoside, Hydroxyacetophenone, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Hesperidin Methyl Chalcone, Sphingomonas Ferment Extract, CI 77891 (Titanium Dioxide), Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Polyglyceryl-6 Behenate, Mica, Propylene Glycol, Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, Xanthan Gum, Tin Oxide, Tocopherol.

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 0.100 kg
Ηλικία

Εταιρία