Mustela Hydra Bebe Body Lotion with Avocado 300ml

11.07 

Διαθέσιμο

Η Κρέμα Ενυδάτωσης Σώματος Hydra Bébé με Βιολογικό Αβοκάντο Mustela παρέχει άμεση ενυδάτωση, με αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας στο βρεφικό και παιδικό δέρμα. Με αβοκάντο βιολογικής καλλιέργειας, προστατεύει και ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό και είναι κατάλληλη για χρήση από την πρώτη ημέρα της γέννησης του μωρού

6 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 3504105028558 Κατηγορία:

Mustela Hydra Bebe Body Lotion with Avocado

Συσκευασία: 300ml

Περιγραφή
Το βρεφικό δέρμα “διψάει” όπως και το δικό μας. Η Κρέμα Ενυδάτωσης Σώματος Hydra Bébé με Βιολογικό Αβοκάντο Mustela παρέχει άμεση ενυδάτωση στο βρεφικό και παιδικό δέρμα, αφήνοντάς το απαλό, με αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Η ανάλαφρη κρεμώδη υφή της είναι ιδανική για την περιποίηση του σώματος. Το βασικό μας ενεργό συστατικό από βιολογικά αβοκάντο προέρχεται από υπεύθυνες εφοδιαστικές αλυσίδες. Ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό και προστατεύει τον κυτταρικό πλούτο του βρεφικού δέρματος. Το μπουκάλι είναι ανακυκλώσιμο* και το ποσοστό του πλαστικού έχει μειωθεί κατά 14% (500ml) και 11% (300ml), από το 2010.

 

Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε την Κρέμα Ενυδάτωσης Σώματος Hydra Bébé με Βιολογικό Αβοκάντο Mustela το πρωί και το βράδυ στο σώμα του μωρού και του παιδιού. Το μπουκάλι με αντλία επιτρέπει την εύκολη χρήση μόνο με το ένα χέρι!

  • Βήμα 1: Ένα μόνο πάτημα προσφέρει την τέλεια ποσότητα στο χέρι σας.
  • Βήμα 2: Απλώστε απαλά σε όλο το σώμα του μωρού.
  • Βήμα 3: Τι θα λέγατε για ένα μασάζ ή μια αγκαλιά; Απλά απολαύστε τη στιγμή με το μωρό σας!

 

Συστατικά

97% ingredients are of natural origin. The remaining 3% are used to ensure a pleasant texture and a long term protection of the formula.
AQUA/WATER/EAU, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-6 DISTEARATE, CETYL ALCOHOL, 1,2-HEXANEDIOL,
CERA ALBA/BEESWAX CIRE D’ABEILLE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PARFUM (FRAGRANCE), JOJOBA ESTERS,
CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, POLYGLYCERYL-3 BEESWAX/ POLYGLYCERYL-3 CIRE D’ABEILLE, TOCOPHERYL ACETATE, POLYSORBATE 60,
SORBITAN ISOSTEARATE, CITRIC ACID, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT.

 

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 0.500 kg
Εταιρία

Ηλικία

, ,

τυποι δερματος