NOW Foods GABA 500mg 100caps

20.46 

Μη Διαθέσιμο

Για τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 733739000873 Κατηγορίες: , ,

NOW Foods GABA 500mg

Συσκευασία: 100 κάψουλες

Περιγραφή
Το νευρικό σύστημα αποτελείται από τον εγκέφαλο κι ένα περίπλοκο δίκτυο νεύρων και εξειδικευμένων νευρικών κυττάρων γνωστών ως νευρώνες, τα οποία συνιστούν το κέντρο ελέγχου των οργάνων του ανθρωπίνου σώματος. Η ικανότητα να αισθανόμαστε είναι η λειτουργία με την οποία οι περισσότεροι από εμάς ταυτίζουμε το νευρικό σύστημα, αλλά στην πραγματικότητα το νευρικό σύστημα είναι υπεύθυνο για πολύ περισσότερες ζωτικές λειτουργίες. Εκτός από το συναίσθημα, το νευρικό σύστημα συντονίζει όλες τις ενέργειες που εκτελούμε, τόσο εκούσιες όσο και ακούσιες. Διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των διαφόρων συστημάτων του σώματος μεταδίδοντας ηλεκτρικά ερεθίσματα, τα οποία χρησιμεύουν ως σήματα προς και από τον εγκέφαλο. Επί πρόσθετα, ρυθμίζει πολλές άλλες ζωτικές λειτουργίες, όπως η αναπνοή και η αρτηριακή πίεση.

Όπως ακριβώς κάθε σύστημα του ανθρωπίνου σώματος, έτσι και το νευρικό σύστημα απαιτεί την παροχή βασικών θρεπτικών συστατικών, όπως βιταμίνες και μέταλλα για τη διατήρηση της φυσιολογικής δομής και λειτουργίας του.  Το γ-αμινοβουτυρικό οξύ (GABA) είναι ένα μη πρωτεϊνικό αμινοξύ, το οποίο παράγεται φυσικά από τον ανθρώπινο οργανισμό και λειτουργεί ως τον κύριο ανασταλτικό νευροδιαβιβαστή του εγκεφάλου. Τα φυσιολογικά επίπεδα του γάμα-αμινοβουτυρικού οξέος δημιουργούν μια θετική και χαλαρή διάθεση.

Η NOW Foods παρέχει μόνο τη φυσική μορφή GABA, όπως αυτή απαντάται στη φύση. Το σκεύασμα GABA θεωρείται χρήσιμο για την καταπολέμηση του άγχους, της αϋπνίας, της νευρικής έντασης και της υπερκινητικότητας. Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν τα ηρεμιστικά φάρμακα, χωρίς ωστόσο την πιθανότητα εθισμού.

  • Dairy Free
  • Egg Free
  • Halal
  • Kosher
  • Made w/o Gluten
  • non-GMO
  • Nut Free
  • Soy Free
  • Vegan / Vegetarian

Σημείωση: Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA (European Food Safety Authority / Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων).

Οδηγίες Χρήσης

Λαμβάνετε 1 κάψουλα, δύο έως τρεις φορές ημερησίως όπως απαιτείται, κατά προτίμηση με φρέσκο χυμό ή νερό. Συνιστάται να λαμβάνεται με άδειο στομάχι.

 

Συστατικά

Description Amount per Serving % Daily Value
Vitamin B-6(from Pyridoxine HCl) 2 mg 118%
GABA(Gamma-Aminobutyric Acid) 500 mg Daily Value not established.
Daily Value not established.

Other Ingredients: Hypromellose (cellulose capsule), Rice Flour, Silicon Dioxide and Stearic Acid (vegetable source).

Not manufactured with wheat, gluten, soy, corn, milk, egg, fish, shellfish or tree nut ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 0.150 kg
Εταιρία

Ηλικία