Quest Liver Biotix 30caps

23.15 

Διαθέσιμο

Το Liver Biotix της Quest είναι μια στοχευμένη σύνθεση συστατικών για την καλή λειτουργία του ήπατος.

2 σε απόθεμα

Quest Liver Biotix

Συσκευασία: 30caps

Περιγραφή

Το Liver Biotix της Quest είναι μια στοχευμένη σύνθεση συστατικών για την καλή λειτουργία του ήπατος. Η μοναδική του σύνθεση αποτελείται από χολίνη, εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου και φιλικά βακτήρια.

Το Liver Biotix απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να διατηρήσουν την καλή λειτουργία του ήπατός τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα που επιβαρύνουν το συκώτι τους λόγω αυξημένης κατανάλωσης αλκοόλ ή ναρκωτικών, καθώς και από άτομα με λιπώδες ήπαρ.

Οι κάψουλες DRcaps χρησιμοποιούνται στο Liver Biotix. Τα DRcaps έχουν σχεδιαστεί για να καθυστερούν την απελευθέρωση των ενεργών συστατικών, έτσι ώστε να μην απελευθερώνονται στο στομάχι, αλλά απευθείας στο έντερο. Έτσι διασφαλίζεται η καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, ενώ ταυτόχρονα τα φιλικά βακτήρια δεν εκτίθενται και καταστρέφονται στο στομάχι από το όξινο περιβάλλον του, αλλά απελευθερώνονται απευθείας στο έντερο.

Χαρακτηριστικά

  • Σε DR κάψουλες που απελευθερώνουν τα δραστικά συστατικά κατευθείαν στο έντερο.
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.
  • Δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη.
  • Το Liver Biotix είναι συμπλήρωμα διατροφής και δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γν. ΕΟΦ: 3296/14-01-2019.
Οδηγίες Χρήσης

Σύνθεση μίας κάψουλας την ημέρα.

Συστατικά

Choline Bitartrate, Milk Thistle (Silybum marianum) Fruit Extract, Bulking agent: Microcrystalline Cellulose, Lactobacilli Culture (L.rhamnosus, L.plantarum, L.bulgaricus), Magnesium Stearate, Capsule Shell (hydroxypropylmethylcellulose, gelling agent: gellan gum).

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 0.100 kg
Ηλικία

Εταιρία