Jalplast Gause Pads Γάζες Επούλωσης 10 x10 cm 10τμχ

15.94 

Διαθέσιμο

Γάζες αποστειρωμένες, εμποτισμένες με κρέμα, στις οποίες το κύριο συστατικό είναι το υαλουρονικό οξύ.

2 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 8033661800834 Κατηγορίες: , ,

Jalplast Gause Pads Γάζες Επούλωσης 10 x10 cm

Συσκευασία: 10τμχ

Περιγραφή

Οι γάζες JALPLAST είναι αποστειρωμένες γάζες εμποτισμένες με κρέμα, στις οποίες το κύριο συστατικό είναι το υαλουρονικό οξύ.
Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας βιολογικός πολυσακχαρίτης (γλυκοζαμινογλυκάνη) που κατανέμεται στην εξωκυτταρική μήτρα των περισσότερων ιστών. Λόγω των υδρόφιλων ιδιοτήτων του, παρέχει ένα ενυδατωμένο περιβάλλον γύρω και μεταξύ των κυττάρων, διευκολύνοντας έτσι τη μετανάστευση των κυττάρων.

Ενδείξεις

Οι γάζες JALPLAST ενδείκνυνται για τη θεραπεία δερματικών ερεθισμών και βλαβών. Συγκεκριμένα, προορίζονται για την κάλυψη οξέων και χρόνιων πληγών (γδαρσίματα, τομές δότη και μετεγχειρητικά, εγκαύματα πρώτου και δεύτερου βαθμού, αγγειακά και μεταβολικά έλκη και πληγές) και εξασφαλίζουν ένα ενυδατωμένο περιβάλλον στο τραύμα, προστατεύοντάς το από εκδορές, τριβές και ξηρότητα.

Οδηγίες Χρήσης

Τα τραύματα ή τα έλκη θα πρέπει να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται πριν από τη θεραπεία. Εφαρμόστε μία ή περισσότερες γάζες, ανάλογα με το μέγεθος της βλάβης, δύο ή τρεις φορές την ημέρα, χρησιμοποιώντας αποστειρωμένη λαβίδα για την αφαίρεση της γάζας. Μην το χρησιμοποιείτε για περισσότερες από 30 συνεχόμενες φορές ημέρες. Η υπό θεραπεία περιοχή πρέπει να καλύπτεται με αποστειρωμένο επίδεσμο.

Αντενδείξεις
Να μην χρησιμοποιείται σε ασθενείς με διαπιστωμένη υπερευαισθησία στα συστατικά του προϊόντος.

Προειδοποιήσεις & Προφυλάξεις

  • Μην το χρησιμοποιείτε εάν η συσκευασία είναι κατεστραμμένη.
  • Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στη συσκευασία.
  • Η ημερομηνία λήξης ισχύει για το προϊόν που έχει διατηρηθεί στην αρχική του συσκευασία και σε θερμοκρασία κάτω των 30°C.
  • Σε περίπτωση εγκυμοσύνης, θηλασμού και χρήσης σε παιδιά, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν, καθώς η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα του JALPLAST σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έχουν τεκμηριωθεί.
  • Η γάζα είναι αποστειρωμένη. Η αποστείρωση των γαζών είναι εγγυημένη εάν η συσκευασία είναι κλειστή και άθικτη.
  • Η γάζα προορίζεται για μία μόνο χρήση, πράγμα που σημαίνει ότι προορίζεται για χρήση μόνο μία φορά για έναν μόνο ασθενή.
  • Εάν αυτό το προϊόν επαναχρησιμοποιηθεί, η Fidia Farmaceutici δεν μπορεί να εγγυηθεί την απόδοση, τη λειτουργικότητα, τη δομή του υλικού ή την καθαρότητα ή την άσηπτη κατάσταση του προϊόντος. Η επαναχρησιμοποίηση μπορεί να οδηγήσει σε ασθένεια, μόλυνση ή/και σοβαρή βλάβη στον ασθενή ή τον χρήστη.

Συστατικά

Κύριο συστατικό: Νατριούχο άλας του υαλουρονικού οξέος 0,05%
Άλλα συστατικά: Βαμβάκι, Πολυαιθυλενογλυκόλη 4000, Γλυκερόλη, Κεκαθαρμένο νερό.

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 0.100 kg
Ηλικία

,

Εταιρία